Διαδικασία σταδιακής τρισδιάστατης σχεδίασης

Για να πραγματοποιηθεί φωτορεαλιστική απόδοση του έργου σας χρειάζονται αρχιτεκτονικά σχέδια της κατασκευής, τα σχέδια πρέπει να είναι σε ηλεκτρονική μορφή και να περιέχουν κατόψεις του κάθε ορόφου, όψεις και διάγραμμα  κάλυψης.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αρχιτεκτονικά σχέδια, μπορούμε να σχεδιάσουμε βάση περιγραφών, σκαριφημάτων, αναφορών, ωστόσο ο χρόνος και το κόστος υπηρεσιών αυξάνονται.

Στάδια για μια ολοκληρωμένη τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απόδοση:

  1. Μας στέλνεται σχέδια της κατασκευής σας και αναφέρεται ποιές υπηρεσίες σας ενδιαφέρουν

  2. Εξετάζουμε τα σχέδια σας και σας στέλνουμε οικονομική προσφορά για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε.

  3. Εξετάζεται την προσφορά μας επιλέγοντάς αποδόσεις που σας ενδιαφέρουν (πχ Εξωτερική απόδοσή – ένθεση – πανόραμα και βίντεο) και μας λέτε να ξεκινήσουμε.

  4. Κατά την διάρκεια της σχεδίασης σας στέλνουμε εικόνες του τρισδιάστατου μοντέλου, για να μπορείτε να το εξετάζεται και να εντοπίζεται τυχόν ατέλειες ή να εφαρμόζεται εναλλακτικές αποδόσεις (οι αλλαγές δεν χρεώνονται) που μπορείτε να μας αναφέρεται (Πχ τα κάγκελα να είναι inox με γυαλί, εξωτερικά φωτιστικά πιο ψιλά, η καμινάδας να γίνει 40εκ. φαρδύτερη και στο χρώμα της οικοδομής).

  5. Εφόσον τελειώσουμε με τις αλλαγές γίνονται οι τελικές εικόνες, ο αριθμός τους δεν είναι σταθερός, προσπαθούμε με τις λήψεις να καλύψουμε όλες τις γωνίες για την ανάδειξη του έργου σας. Ενδεικτικά εξωτερική απόδοση 10 – 15 εικόνες, εσωτερική 1 – 3 εικόνες ανά χώρο, 3 – 6 τρισδιάστατές κατόψεις, 1 – 3 ενθέσεις, 1 – 5 πανοράματα, βίντεο απο 1 εως 2 λεπτά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την σταδιακή εξέλιξη ενός έργου.

STEP – 1

STEP – 2

STEP – 3

STEP – 4

STEP – 5 επιλογή πέργολας

STEP – 6 διαφορετικά πετρώματα για τις εσοχές

STEP – 7 εφαρμογή τελικών χρωμάτων

STEP – 8 Τελικές εικόνες του έργου

Μπορείτε να τις δείτε στην σελίδα του έργου

STEP – 9

Ο πελάτης θέλησε να δει τους πίσω ημιυπαιθρίους με κάγκελα και όχι στηθαία και να δημιουργηθεί έξοδος για πίσω αυλή.

Διαδικασία σταδιακής τρισδιάστατης σχεδίασηςblade